“Wat de boer niet kent is precies wat wij zoeken”.
Zacht, rood bosfruit met geuren van exotische VOC-specerijen… toch? Strooien met die peperbus, het vlees sist, water loopt in je mond.
“Doe mij nog maar zo’n ooievaartje”.
Tres Cigüeňas (drie ooievaa
Sluit je ogen, neem een slokje, wiegel het langs je smaakpapillen, slaak een diepe zucht… aaah... je was even ergens anders; zinderende zonneschijn – azuurblauwe zee – wuivende palmbomen - proost!
Een zwoele zomeravond in de polder…
Op de BBQ sardientjes met dikke korrels zeezout. “Kgrik” zegt de schroefdop. Steenfruit- en bloemenaroma’s stuiven in het rond; anjer – perzik – peer. En “Sgaak” schreeuwt de overvliegende reiger. Er is genoeg vis vo
De worstenmakers van Brandt & Levie maken ook producten waar hun (goed gehouden varkens) in verwerkt zijn.
Naast de onvolprezen erwtensoep is dat ook een heerlijke, kantenklare pastasaus vol groenten en specerijen én natuurlijk de eigen verse venkelworst
Als ik aan zee denk, denk ik aan vis, en als ik aan vis denk, denk ik Vermentino! En als ik aan Vermentino denk… dan denk ik aan een Siciliaanse terras direct aan zee waar de ober het glas volschenkt met een stuivend, frisse witte wijn...
Eén van de beste koekazen van Nederland. Gemaakt door de familie Van den Wijngaard, die ook verantwoordelijk zijn voor de onvolprezen "Wyngaard-kazen". Deze koekaas is perfect te combineren met de meeste, wat stevigere wijnen. Kijk voor de ideale combina
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.