Een kookboekje vol heerlijke gerechten waarin Zeeuwse Pasta - harder- kip- hert en specerijenrubs zijn verwerkt. Lees meer..
Zeeuwse Delicatessen en gerechten
Zeeland is rijk aan kleinschalige, ambachtelijke producten. In dit kookboekje lees je waar deze gerechten vandaan komen, wie ze maken en wat je met de producten kunt doen. Kortom; een kookboekje die niet mag ontbreken in je kookboekenkast. Veel van de genoemde producten zijn bij Wijnhuis de Paap te verkrijgen.
Uitgegeven door Zeeuwse Pasta - recepten André en Marijke Roubal - Teksten Jeroen Schoondergang - Vormgeving en fotografie Sam de Smet en Maarten Janse.
Een kookboekje vol heerlijke gerechten waarin Zeeuwse Pasta - harder- kip- hert en specerijenrubs zi..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen